O nama

Ko smo mi?

Pravi partner
na pravom mestu

Sa višegodišnjim iskustvom na polju građevinskog materijala, sa željom pružanja profesionalne usluge i proizvoda visokog kvaliteta 04. aprila  1995. godine počinje sa radom preduzeće DAM d.o.o.

Negujući sopstvene vrednosti, ostvarenjem konkretnih ciljeva, sa vizionarskom misijom, vrednujući pozitivne kodekse poslovanja, ujednačenim kvalitetom, preduzeće je zadobilo poverenje velikog broja potrošača i poslovnih partnera.

Preduzeće DAM d.o.o. već 28 godina uspešno posluje na teritoriji Kragujevca, a bavi se trgovinom i uslugama u oblasti boja, lakova, izradom i bojenjem fasada i prodajom svih vrsta alata za namenu u građevinarstvu. DAM je ostvario mnogobrojne ciljeve ali svakodnevno teži ka kontinuiranom rastu kvalitetne ponude, broja zaposlenih, veće zastupljenosti na domaćem tržištu i zadovoljnih kupaca.

U prethodnim godinama DAM je uspeo da razvije imidž preduzeća sa kojim je saradnja zasnovana na poverenju, poštovanju i dugoročnom zajedničkom interesu u poslovanju. U narednim godinama imaće veće ambicije i zahtevnije ciljeve.

Da je DAM d.o.o. pravi partner na pravom mestu, potvrđuje i to da je preduzeće ekskluzivni zastupnik italijanskog proizvođača  OIKOS , slovenačkog proizvođača JUB, švajcarske firme  SIKA, austrijskog  AUSTROTHERM-a i domaćeg proizvođača “WEBER” a dugi niz godina sarađuje i sa proizvođačima: DUGA, HELIOS, HENKEL, VITEX, ZVEZDA, MAXIMA, TKK, CHROMOS i td.

Više od poslovanja

Gradimo poverenje

Zaposleni u prodajnim objektima su obučeni da svakog kupca na najbolji način upoznaju sa svim vrstama boja, lakova i drugog materijala, da, poznajući tehnologiju izrade i preporuke proizvođača, daju svakom kupcu praktičan savet i nađu najbolje rešenje za sve zahteve projektanata i izvođača radova.

Sa ponosom stojimo kao vaša firma od poverenja, sa bogatim iskustvom i predanošću koja traje decenijama. Naša posvećenost ne završava se samo na kvalitetnim
proizvodima i uslugama; negujemo odnose sa našim kupcima kao porodicom. Naš ugled je naša najveća vrednost, i svakodnevno ga gradimo poštenim radom, integritetom i transparentnošću.

Postanite deo naše zajednice i osetite razliku koju pravi firma koja stoji iza svojih obećanja. Dobrodošli u naš svet, gde se kvalitet, poverenje i zadovoljstvo kupaca stavljaju na prvo mesto.

DAM | boje i lakovi

Galerija slika