Online prodavnica

Šta nudimo?

Kategorije naših proizvoda

Alati

Savršen alat za svaki posao! Bez obzira da li ste profesionalac ili entuzijasta, naša široka paleta alata će vam pomoći da završite posao sa lakoćom i preciznošću. Otkrijte našu selekciju alata koji su pouzdani, dugotrajni i efikasni.

Boje i lakovi

Pronađite savršenu kombinaciju boja i lakova za svaku površinu u vašem projektu. Bez obzira da li obnavljate svoj dom ili radite na građevinskim projektima, naši proizvodi pružaju dugotrajnu zaštitu i estetski privlačan završni izgled. Od tradicionalnih boja do specijalizovanih premaza, naša linija proizvoda za boje i lakove će ispuniti vaše svakodnevne i profesionalne potrebe. Odlučite se za pouzdanost i kvalitet, odaberite naše boje i lakove kako biste uneli svežinu i dugotrajnu lepotu u svaki detalj vašeg projekta.

Hidroizolacija, lepak i fug mase

Učinite svoje keramičke projekte besprekornim s našom sveobuhvatnom linijom proizvoda za keramiku. Bez obzira da li se radi o lepkovima za keramiku, fug masama, hidroizolaciji ili drugim priborom, naša kolekcija nudi sve što vam je potrebno za postizanje vrhunskih rezultata. Naši lepkovi osiguravaju sigurno i čvrsto prianjanje keramičkih pločica na različitim površinama, dok naše fug mase pružaju ne samo estetski privlačan završetak, već i dugotrajnu zaštitu od vlage i prljavštine. S pouzdanim proizvodima za keramiku iz naše ponude, vaši projekti će zasijati svetlošću kvaliteta i izdržljivosti.

Unutrašnji zidovi

Otkrijte našu široku ponudu proizvoda za unutrašnje zidove, dizajniranih da unesu svežinu, boju i dugotrajnu lepotu u vaš dom. Naša kolekcija obuhvata širok spektar boja visokog kvaliteta u raznim nijansama i završnim premazima. Bez obzira da li uređujete dnevnu sobu, spavaću sobu ili kancelarijski prostor, naši proizvodi za unutrašnje zidove omogućavaju vam da stvorite prostor koji odražava vaš stil i udovoljava vašim potrebama.

Fasada

Stvorite prvi utisak koji će ostaviti trajan dojam sa našom linijom proizvoda za fasade. Naša ponuda obuhvata sve što vam je potrebno za izgradnju izdržljive, atraktivne i funkcionalne fasade. Od premaza za beton do specijalizovanih boja i premaza za spoljašnje zidove, naši proizvodi su dizajnirani da pruže dugotrajnu zaštitu od vremenskih nepogoda i estetski privlačan izgled. Uz našu podršku i pouzdane proizvode, stvorite fasadu koja će oduševiti i trajati dugi niz godina.

Ostalo