Partneri

Sika

SIKA je ugledna švajcarska kompanija koja se ističe svojom globalnom prisutnošću u proizvodnji visokokvalitetnih hemikalija specijalne namene za građevinarstvo i industriju. Sa korenima duboko usađenim od 1910. godine, SIKA je neprekidno angažovana u razvoju inovativnih proizvoda i sistemskih rešenja koja postavljaju standarde u industriji, poboljšavajući procese izgradnje i pružajući pouzdanu podršku u svakoj fazi projekta. Njihovi istraživački programi su usklađeni s osnovnim kompetencijama kompanije, što im omogućava da ostvare vrhunske rezultate. Proizvodi SIKA-e nisu samo sinonim za kvalitet, već i prate najviše svetske standarde. Kompanija je posebno fokusirana na razvoj rešenja za proizvodnju betona, sisteme hidroizolacije, podove, zaptivanje, lepljenje, ojačavanje konstrukcija, sanaciju i zaštitu fasade, krovnih sistema i ostale srodne proizvode. U svakom segmentu, SIKA predstavlja pouzdanog partnera za izgradnju čvrstih, održivih i funkcionalnih objekata širom sveta.

DAM d.o.o. predstavlja regionalnog zastupnika renomirane švajcarske kompanije SIKA za područje Kragujevca i okoline. Sa ponosom obavljamo ulogu partnera koji prenosi vrhunsku ekspertizu i visokokvalitetne proizvode SIKA-e na lokalnom tržištu. Naša posvećenost kvalitetu i profesionalizmu garantuje da klijenti u Kragujevcu i okolini dobijaju najbolje moguće usluge i proizvode iz oblasti građevinskih hemikalija i sistema.

Kompanija JUB se ponosi svojim raznovrsnim i inovativnim proizvodnim programom koji obuhvata širok spektar proizvoda za građevinsku industriju. Sa više od sto godina iskustva, JUB je postao sinonim za kvalitet i pouzdanost u oblasti boja, maltera i drugih proizvoda građevinske hemije.

Proizvodni program obuhvata visokokvalitetne disperzijske boje, fasadne boje, unutrašnje boje, dekorativne maltere, završne premaze, hidroizolacione materijale, lepkove, fug mase i još mnogo toga. Bez obzira da li je u pitanju renoviranje stambenog prostora, izgradnja komercijalnog objekta ili restauracija istorijske zgrade, JUB nudi sve što je potrebno za postizanje vrhunskih rezultata.

DAM d.o.o. je ponosni generalni zastupnik renomirane kompanije JUB za područje Kragujevca i okoline. Kao pouzdan partner, DAM d.o.o. prenosi bogatu tradiciju i vrhunski proizvodni program JUB-a na lokalno tržište.

JUB

Vitex

Vitex je renomirana Grčka kompanija koja se ističe svojom posvećenošću vrhunskom kvalitetu i inovacijama u građevinskoj industriji. Asortiman proizvoda obuhvata širok spektar premaza, boja, lepkova, zaptivnih materijala i ostalih građevinskih hemikalija. Bilo da se radi o unutrašnjim ili spoljašnjim površinama, Vitex nudi rešenja koja garantuju izuzetnu trajnost, estetiku i zaštitu.

Paleta boja zadovoljava najrazličitije potrebe i ukuse. Od klasičnih nijansi do modernih trendova, Vitex pruža širok izbor boja koje će unaprediti svaki prostor.

Austrotherm je lider u proizvodnji termoizolacionih materijala visokog kvaliteta koji se ističe po inovativnim rešenjima koja omogućavaju efikasnu i održivu izolaciju za različite primene.

Širok asortiman proizvoda uključuje EPS (ekspandirani polistiren), XPS (ekstrudirani polistiren), kao i termoizolacione ploče od mineralne vune. Bez obzira da li je u pitanju izolacija zidova, podova, krovova ili fasada, Austrotherm nudi rešenja koja zadovoljavaju najviše standarde u energetskoj efikasnosti i udobnosti prostora.

Termoizolacione ploče karakteriše izvanredna toplotna izolacija, lagana montaža i dugotrajna izdržljivost. Takođe, proizvodi su ekološki prihvatljivi i reciklirani, što ih čini idealnim izborom za održive građevinske projekte.

Austrotherm

Oikos

Sa prepoznatljivim italijanskim dizajnom i vrhunskom tehnologijom, OIKOS nudi širok spektar proizvoda koji transformišu svaki prostor u oazu elegancije i udobnosti.

Asortiman proizvoda uključuje ekološki prihvatljive boje, teksture, završne premaze i dekorativne tehnike koje omogućavaju kreativno izražavanje i personalizaciju enterijera. Bez obzira da li se radi o modernom minimalizmu, klasičnom šarmu ili rustičnom izgledu, OIKOS ima rešenje koje će zadovoljiti sve ukuse i stilove.

Naši proizvodi su formulisani sa pažljivo odabranim sastojcima kako bi pružili vrhunski kvalitet, trajnost i zaštitu od svakodnevnog habanja. Takođe, OIKOS se ponosi svojim ekološkim pristupom proizvodnji, koristeći održive materijale i procese koji minimiziraju uticaj na životnu sredinu.

DAM d.o.o. sa ponosom predstavlja regionalnog zastupnika renomirane kompanije OIKOS. Kroz naše partnerstvo donosimo vrhunske proizvode i inovativna rešenja za bojenje zidova i enterijera našim klijentima.

Henkel je globalna kompanija koja predstavlja sinonim za kvalitet, inovaciju i pouzdanost u građevinskoj industriji. Kroz svoj renomirani brend Ceresit, Henkel nudi širok asortiman proizvoda visokog kvaliteta koji zadovoljava sve potrebe i zahteve građevinskih projekata.

Ceresit je jedan od lidera u oblasti građevinskih materijala i nudi sveobuhvatna rešenja za izgradnju, renoviranje i održavanje građevinskih objekata. Asortiman proizvoda obuhvata širok spektar materijala, uključujući hidroizolacione proizvode, lepkove, fug mase, premaze, tesnila i još mnogo toga. Bez obzira da li se radi o unutrašnjim ili spoljašnjim radovima, Ceresit nudi visokokvalitetna rešenja koja garantuju trajnost, funkcionalnost i estetiku.

Henkel

Helios

Helios je vodeća kompanija u oblasti proizvodnje boja, premaza i hemikalija za različite industrije i potrošačke potrebe. Sa dugogodišnjim iskustvom i kontinuiranim inovacijama, Helios je postao sinonim za vrhunski kvalitet, pouzdanost i napredne tehnologije.

Naš širok asortiman proizvoda obuhvata boje za enterijere i eksterijere, premaze za drvo, metale i beton, industrijske premaze, kao i različite specijalne hemikalije. Bez obzira da li se radi o zaštiti i dekoraciji zidova, održavanju drveta ili zaštiti metalnih površina, Helios nudi rešenja koja zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i performansi.

Zvezda i Belinka su dva istaknuta brenda pod okriljem Helios Grupe, renomirane kompanije u oblasti proizvodnje boja, premaza i hemikalija.

Zvezda, sa svojom dugogodišnjom tradicijom i pouzdanošću, predstavlja simbol kvaliteta i performansi u oblasti industrijskih premaza, antikorozivnih zaštita i specijalnih hemikalija. Njeni proizvodi su dizajnirani da pruže izuzetnu otpornost na habanje, hemikalije i spoljne uticaje, čineći ih idealnim izborom za zaštitu i održavanje različitih površina.

Belinka, s druge strane, ističe se u proizvodnji premaza za drvo i enterijerskih boja. Sa svojom paletom proizvoda visokog kvaliteta, Belinka nudi širok izbor boja i premaza koji donose estetsku privlačnost i dugotrajnu zaštitu za drvene površine u unutrašnjem i spoljnom prostoru. 

Fabrika boja MAXIMA od davne 1990. godine, već više od četvrt veka obezbeđuje kvalitetne proizvode za tržište Srbije.

Tokom svih godina poslovanja asortiman je neprestano rastao, odražavajući posvećenost unapređenju i inovacijama. Dosledna kontrola kvaliteta i pažljiv odabir sirovina obezbedili su poverenje sve većeg broja potrošača.

Kvalitet proizvoda i njihova sveobuhvatna primena u građevinskim projektima, adaptacijama i restauraciji stambenih i poslovnih objekata, postavili su je na lidersku poziciju na domaćem tržištu.

Sa MAXIMA proizvodima, svaki projekat postaje izvodljiviji, efikasniji i dugotrajniji.

Maxima

Beorol

Beorol je vodeća kompanija u oblasti proizvodnje i distribucije građevinskih, zanatskih i industrijskih alata i potrošnog materijala. Sa više od dve decenije iskustva, Beorol je postao sinonim za kvalitet, pouzdanost i inovacije u građevinskoj industriji.

Širok asortiman proizvoda obuhvata sve što vam je potrebno za uspešno izvođenje građevinskih radova, renoviranja ili zanatskih poslova. To uključuje četke, valjke, špahtle, brusni materijal, trake za maskiranje, boje, lakove, lepkove, kao i različite vrste alata za ručne i mašinske radove.

Beorol proizvodi su poznati po svojoj vrhunskoj izradi, trajnosti i funkcionalnosti, što ih čini omiljenim izborom među profesionalcima i hobistima širom sveta. 

Za jake veze koje traju, tu je Loctite – simbol pouzdanosti i izuzetne snage spoja. Bez obzira da li ste majstor u radionici ili profesionalac na terenu, Loctite nudi širok spektar visokokvalitetnih proizvoda za lepljenje, zaptivanje i ojačavanje koji će zadovoljiti vaše svakodnevne potrebe.

Naša inovativna tehnologija osigurava da se vaši projekti izvode s pouzdanošću i preciznošću. S našim raznovrsnim asortimanom lepkova, brtvila, brtvila za navoje i sredstava za ojačavanje, svaki spoj postaje izdržljiv i dugotrajan. Bilo da se radi o popravci automobila, kućnim projektima ili industrijskim aplikacijama, Loctite je nepogrešiv izbor.

Pridružite se milionima korisnika širom sveta koji se oslanjaju na Loctite za svoje najvažnije zadatke. S Loctiteom, vaši projekti će biti čvrsti, sigurni i dugotrajni. Jer kad je u pitanju kvalitet, Loctite je zlatni standard. 

Loctite

VILLAGER

Villager je predan poboljšanju domova i bašta, nudeći pažljivo izrađene proizvode dizajnirane za dosljedne performanse. Njihov širok asortiman baštenskih i električnih alata pruža savršena rešenja za poboljšanje i ulepšavanje spoljašnjih prostora. Sa linijom proizvoda organizovanom u četiri grupe – FUSE, baštenski alati, električni alati i ručni alati – Villager nudi visokokvalitetne i dugotrajne alate koji su potrebni za stvaranje uspešnog i atraktivnog okruženja.

Stilby d.o.o. je renomirano preduzeće specijalizirano za proizvodnju, uvoz i distribuciju dekorativnih elemenata od polistirena za građevinarstvo i arhitekturu. Osnovano 2002. u Bačkom Petrovcu, počeli su kao uvoznici i distributeri, ali su brzo proširili svoju delatnost na sopstvenu proizvodnju. Sada uspešno posluju s preko 300 klijenata kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Zaposleno je više od 90 stručno osposobljenih radnika, a kompanija ispunjava ISO standard 9001:2015 za proizvodnju, uvoz, distribuciju i prodaju unutrašnjih i fasadnih dekorativnih elemenata od polistirena. Njihov širok proizvodni program uključuje dekorativne elemente za eksterijer i enterijer, kao i specijalne elemente, uz mogućnost kreiranja jedinstvenih proizvoda po meri i željama kupaca.

Stilby